Sposób przygotowania

Mieszamy w misce mleko, jajko, mąkę i odrobinę soli przygotowując ciasto na naleśniki. Cebulę obieramy ścieramy w plastry i dusimy przyprawiając solą i pieprzem. pieczarki czyścimy i kroimy w nieduże kawałki, a następnie dusimy. Kiełbasę cienką kroimy w pół-plasterki i podsmażamy. Łączymy cenulę, kiełbasę i pieczarki i mamy gotowy farsz.
Naleśniki kładziemy do blaszki lub naczynia żaroodpornego, na połówkę układamy farsz, skłamy, posypujemy żółtym serem i zapiekamy w 180 stopniach aż będzie gotowe. Smacznego

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    fajny przepis
  • 5
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ale apetyczne naleśniczki!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    fajna wersja naleśników
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jagódka77

    ciekawy pomysł na pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    super te naleśniki :)
  • 0
    363
    Opublikowano

    Kejti

    Fajne naleśniki :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    bardzo dobry
  • 1
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    bardzo fajny pomysł
  • 1
    depositphotos_5608882-friendly-chef
    Opublikowano

    mariuszek8

    wyglądają smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !