Sposób przygotowania

Pokrusz herbatniki i ułóż na dnie filiżanki/ miseczki. Połóż kilka wiżni, drobne kawałki czekolady oraz kulki lodów.
Przygotuj espresso. Wrzuć resztć kawałków czekolady do goracego espresso. Zalej deser kawą, tak aby pokryła herbatniki i kawałki czekolady.

Pycha!

Komentarze

  • -2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    skąd pochodzi ten deser - chodzi mi o kuchnię - z włoskiej czy jakiejś innej?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    wloska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    ile ma być tej espresso , bo chyba w przyszłym tygodniu zrobię sobie to cudo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    deser doskonały
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ale smakowity deser
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Z pewnością deser wart wypróbowania, a we Włoszech podają wyjątkowe desery :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !