Sposób przygotowania

Brokuła dzielimy na mniesze różyczki, wkładamy do garnka, zalewamy wodą, dodajemy łyżeczkę soli i gotujemy do miękkości. Na dużej patelni rozpuszczamy masło i dodajemy bułkę tartę, kiedy lekko się zrumieni dodajemy ugotowanego brokuła, którego wcześniej odcedzamy. Całość przesmażamy jeszcze 5 min ut i podajemy do obiadu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    że też nie wpadłem na ten pomysł, świetny taki brokuł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    uwielbiam brokuły, z bułką tartą też na pewno są pyszne :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    moim zdaniem lepszy niz kalafior
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    coś dla mnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !