Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt z pianką

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt z pianką

Upiec biszkopt z podanych składników.Po upieczeniu przeciąć na dwie części.Mleko schłodzone z lodówki ubić z cukrem pudrem i cukrem waniliowym.Do tego dodać 2 opakowania galaretek rozpuszczonych w dwóch szklankach wody, (lekko tężejące)zmiksować.Szybko wylać na placek i przykryć drugim.Ciasto włożyć do lodówki i schłodzić.Wierzch udekorować polewą czekoladową lub posypać cukrem pudrem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 07.06.2013 12:50
fajne ciacho

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak