Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Sledzie przekładamy do miski zalewamy zimną wodą i dostawiamy na 2 godziny, aby pozbyć się nadmieru soli. Kapustę drobno szatkujemy, a następnie jeszcze nieco siekamy, aby nie było zbyt długich kawałków.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    fajnie wygląda- nie jadłam śledzi w takim połączeniu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    uwielbiam śledzie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ciekawe połaczenie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    intrygujące
  • 1
    original
    Opublikowano

    andzia123

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Wyglądają pięknie i pewnie jeszcze lepiej smakują.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !