Sposób przygotowania

Palmę wrzucić do garnka. Dodać do niej cukier, wodę i kakao. Podgrzewać na małym ogniu, cały czas mieszając, aż palma i cukier się rozpuszczą i wszystko się połączy (nie trzeba gotować). Gotową polewę ostudzić i wylać na ciasto. Rozsmarować i zostawić do zastygnięcia.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    przemek20008

    musze sprobowac
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna !
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    taka najlepsza
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Ciekawa
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    czysta rozkosz
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ładnie się świeci,,
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    super
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Domowa polewa jest najlepsza.
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Prosta i dobra :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Alex_M

    robię podobną, jest super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !