Sposób przygotowania

Filety dzielimy i lekko solimy. Podzielone filety obtaczamy w mące połączonej z bułką tartą i smażymy z obu stron na oleju. Cebulę i paprykę oczyszczoną z pestek kroimy w kostkę. Podsmażamy na odrobinie oleju. Zalewa: Ocet mieszamy z wodą, cukrem i przecierem pomidorowym. Zagotowujemy i dodajemy do przesmażonej cebuli i papryki. Mieszamy. Doprawiamy pieprzem. Usmażoną rybę przekładamy farszem (ryba/farsz/ryba/farsz). Najlepiej podawać na drugi dzień, bo wówczas ryba przejdzie smakiem farszu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam rybki :) mogłabym wypróbować każdy przepis z nią !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !