Sposób przygotowania

Karkówkę opłukać, osuszyć i pokroić w kostkę. Wrzucić do garnka i dusić do miękkości. Dodać pomidory z puszki, cebulę pokrojoną w piórka, paprykę, marchewkę i przyprawy. Ewentualnie dodać wody wedle uznania choć i tak z mięsa sporo jej wypłynie. Dusić do momentu, aż mięso całkowicie zmięknie. W międzyczasie ugotować ryż. Ułożyć na talerzu i udekorować szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    bardzo apetyczny i smaczny
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry gulasz
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    super wygląda :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    Dzięki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !