Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy i gotujemy do miękkości. Ugotowane odcedzamy, solimy solą morską, dodajemy masełko i dusimy. Z poduszonych ciepłych ziemniaczków formujemy głowę zajączka. Na uszy nakładamy kawałki szynki. Z oliwki robimy oczy i nos. Szczypior to wąsy zająca. Z kawałka papryki robimy uśmiech.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Dla dzieci i niejadków
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agiatis

    Bardzo fajne;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gottrina

    aż szkoda zjesć takiego zajączka
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    dla dzieci przepyszny obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    bardzo fajne pomysłowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !