Sposób przygotowania

Ziemniaki(ugotowane bez soli poprzedniego dnia) pokroić w plastry.Cebulkę dymkę posiekać a szczypior pokroić osobno.Śledzia solonego (bez moczenia) pokroić w kostkę.Na patelni rozgrzać olej,wrzucić cebulkę(bez szczypioru),ziemniaki i smażyć aż ziemniaki się przyrumienią.Dodać śledzie,doprawić pieprzem,jeszcze chwilę smażyć i na koniec posypać szczypiorem.Podawać z maślanką do popicia.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    chętnie bym zjadła
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    motomaniak

    ciekawy pomysl
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    nietypowe ale zapowiada się smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !