Sposób przygotowania

Cebulę drobno posiekać i usmażyć na rumiano z olejem.
Pod koniec smażenia dodać wyciśnięty czosnek.
Do szerokiego rondla przełożyć cebulę z czosnkiem, wlać przecier pomidorowy (z butelki lub kartonika), dodać przyprawy, musztardę i dokładnie wymieszać.
Zagotować, stale mieszając - zmniejszyć ogień i dusić, aż sos zgęstnieje.
Mieszać co jakiś czas.
Przelać gotowy sos BBQ do małych słoiczków i zapasteryzować lub wstawić do lodówki.

Komentarze

  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>Serdecznie zapraszam do przejrzenia przepisów i zapoznania się z moimi pomysłami na bardzo różnorodne dania :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super :)
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pyszne i ladnie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !