Sposób przygotowania

Krok 1 / 8

Piersi kurczęce podwójne rozdzielamy i obsypujemy przyprawami - solą, kucharkiem i przyprawą do kurczaka. W piersiach nacinamy kieszonki i nasmarowujemy piersi przyprawami także od środka. Odstawiamy w chłodne miejsce na min 30 min.


Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    drobiu z żurawiną jeszcze nie jadłam, ciekawa jestem jak smakują :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    coś pysznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    magdziorka6

    coś apetycznego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    dobre!;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    mniam
  • 2
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena/Madija

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wyglądają niezwykle apetycznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    farsz mięsny z dodatkiem żurawiny do świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pyszne danie bardzo lubię mięso łączyć z owocami.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    zawsze dodaje żurawinę do pieczeni,muszę spróbować takich roladek
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię dodatek owoców suszonych do mięsa:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !