Sposób przygotowania

Siekam: margarynę, mąkę i dodaję żółtka i cukier waniliowy. Wyrabiam ciasto. Wstawiam na 30 minut do lodówki. Potem rozwałkować na 1 cm i upiekę w temp. 180-200 stopni C 30 minut. Jak ciasto stygnie, ubijam bitą śmietanę dodaję żelatyny i łączę z masą kajmakową. Dekoruje ciasto migdałami. Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    smakuje nie tylko w święta
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    słodziutka pokusa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    mmm :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam mazurki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo dobry

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !