Sposób przygotowania

Filety z ryby moczymy w mleku ok 30 minut, następnie dodajemy przypraw, (najlepiej tylko soli i pieprzu) i obtaczamy w mące. Smażymy rybę na patelni. aż skórka zrobi się chrupiąca. Podajemy z ziemniakami i surówką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    obiadek, ze ho ho
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    Mniaaam
  • 2
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo lubię i robię podobną, pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr-21

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !