Sposób przygotowania

Mięso wieprzowe mielimy przez maszynkę, dodajemy jajka, bułkę tartą, mąkę pszenną oraz przyprawy i wszystko mieszamy. Następnie z mięsa formujemy okrągłe klopsiki i smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Usmażone zrazy możemy podawać z ziemniakami i surówką jako danie główne na obiad.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    melonik

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    pyszne klopsy
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    z sosem byłoby wspaniałe.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    asia1985

    super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Lubię takie klasyczne zrazy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !