Sposób przygotowania

Galaretki robimy według przepisu gdy się rozpuści dodajemy białą czekoladę mieszamy aż się rozpuści (można w kąpieli wodnej rozpuszczać lub na gaz tylko nie zagotować!!). Gdy galaretka z czekoladą ostudzą się ubijamy śmietanę dodajemy galaretkę. Gdy się połączy dodajemy kokos. Krajemy biszkopt (przepis możecie znaleźć w mojej książce z przepisami) na pół i wykładamy masę ze śmietany troszkę zostawiamy na wierzch, przykrywamy drugą częścią biszkoptu i kładziemy resztę masy. Przesmażamy migdały w piekarniku aż się zarumienią i gdy ostygną posypujemy nimi wierzch.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iziona

    Nic nie zrozumiałam z przepisu, ale biorę na czuja bo wydaje się pyszne :)
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    nie jest tak żle, pisane szybko ale do zrobienia :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    :) ale wygląda rewelacyjnie, można się wzrokiem najeść :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    sliczny
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    sliczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    oj jak dawno rafaello nie jadłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    No pycha;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    halina55

    No pycha;D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    wydląda przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    rewelacja, naprawdę wygląda bombowo;D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam rafaello
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    ciasto wygląda przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Małgorzata9

    pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !