Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Karp z grilla

3.0
(17)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

marchewka 1 sztuka
natka pietruszka 1 garść
cebula 1 sztuka
oliwa wg uznania
ogórek szklarniowy 1 sztuka
sól wg uznania
pieprz wg uznania
pomidor 1 sztuka
karp 5 płaty

Przepis i sposób przygotowania na: Karp z grilla

Ogórek kroimy w krążki, cebulę, pomidora, marchewkę kroimy w małe kawałki. Wszystko wsypujemy do jednego naczynia i mieszamy. Polewamy na koniec oliwą z oliwek i przyprawiamy solą, pieprzem. Na kwadratowy papier aluminiowy 15x15 cm lejemy trochę oliwy z oliwek i rozprowadzamy po papierze. Każdy płat ryby solimy z obu stron. Następnie dajemy na papier. Na to wcześniej przygotowaną sałatkę. Pieczemy na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 09.06.2012 08:42
ale fajnie wyglada
Iwusia 22.03.2011 23:31
wygląda wyśmienicie :)
Lidia11 12.09.2010 14:45
musi byc smaczny
Matik 06.08.2010 12:08
supoer
mehia 09.07.2010 08:13
apetyczny :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak