Sposób przygotowania

Ogórek kroimy w krążki, cebulę, pomidora, marchewkę kroimy w małe kawałki. Wszystko wsypujemy do jednego naczynia i mieszamy. Polewamy na koniec oliwą z oliwek i przyprawiamy solą, pieprzem. Na kwadratowy papier aluminiowy 15x15 cm lejemy trochę oliwy z oliwek i rozprowadzamy po papierze. Każdy płat ryby solimy z obu stron. Następnie dajemy na papier. Na to wcześniej przygotowaną sałatkę. Pieczemy na grillu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    apetyczny :)
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Matik

    supoer
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    musi byc smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda wyśmienicie :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ale fajnie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !