Sposób przygotowania

Kapustę kroimy pamiętając aby wyciąć twardy środek, marchewkę obieramy i trzemy na tarce. Doprawiamy do smaku kropiąc oliwą z oliwek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    super
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    szybka ,smaczna i zdrowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    pyszna i szybka:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    pekinkę to i ja lubię.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    bardzo dobra i soczysta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !