Sposób przygotowania

Cebulę poszatkować drobno. Margarynę stopić w dużym garnku, dodać do niej cebulę. Zrumienić. Mięso pokroić w kostkę. Dodać do cebuli. Posolić, przyprawić przyprawą do wieprzowiny. Dusić do miękkości mięsa. Podlewać co jakiś czas wodą. W między czasie pokroić i podsmażyć na patelni pieczarki. Gdy mięso będzie miękkie dodać podsmażone pieczarki i paprykę. Dopełnić szklanką wody. Zagotować. Do małego garnuszka dać trochę wody i wymieszać w niej 1,5 łyżki mąki. Zalać garnek ze strogonowem. Przyprawić przyprawami. Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    robię podobny
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ale pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !