Sposób przygotowania

Ubić białka na puszystą pianę dodać cukier nastepnie dodawać po jednym żółtku ciągle mieszając a na koniec makę przesianą z proszkiem do pieczenia i delikatnie wymieszac mozna mikserem na najniższych obrotach.Wylac na wysmarowana blaszke i piec ok 45 min w temp 175 stop.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pięknie wyrośnięty :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pierniczkowo

    super wyrósł:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anka1

    a właśnie zasiałam gdzieś swój przepis. Widocznie czas na spróbowanie tego :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Pięknie wyrósł, a w jakiej blaszce piekłaś, mam na myśli wymiary.
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    w tradycyjnej prostokatnej 24X50
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    no faktycznie, jest gigant :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !