Sposób przygotowania

Ugotować kapustę, odsączyć i pokroić. Pieczarki i cebulę w kostkę, poddusić na maśle. Kapustę wymieszać z pieczarkami i doprawić do smaku.Naczynie żaroodporne posmarować masłem, ułożyć naleśnika na dnie, potem część farszu i robić tak aż do wykorzystania składników, Na wierzchu ma być naleśnik, położyć na nim trochę masła. Zapiec.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolinka111

    Pyszne :P)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pajecznik

    Zawsze chciałam spróbować, ale nigdy nie miałam okazji, bo naleśniki za szybko znikały :) fajny przepis.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Renata16

    mniamuśne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    fajna;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Robię podobną, ale na słodko. Super pomysł!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    ojj smaczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    koala

    świetnie się prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokodyl

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda świetnie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !