Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

płaty śledziowe należy wymoczyć w wodzie kilka godzin i zalać je octem na 2 godziny. kroimy płaty w cienkie paski i układamy w płaskim naczyniu.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    z grzybami jeszcze nie próbowałam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    śledziki pierwsza klasa!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    warto wypróbować z grzybkami!;d Uwielbiam je!
  • 1
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    magduś83

    wyglądają smakowicie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !