Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

mielonka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mielonka 1 szt
cebula 2 szt
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: mielonka

mielonkę kroimy w cieniutkie plasterki olej rozgrzewamy mielonkę kładziemy na oleju dodajemy do tego cebulkę pokrojoną w półksiężyce doprawiamy solą i pieprzem smażymy aż cebulka będzie miękka dobry dodatek do kanapki na śniadanko

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak