Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z grilla

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryba np Miruna ze skórką 1 kg
koperek opcjonalnie
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat 1 opakowanie
oliwa do skropienia ryby

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z grilla

Rybkę rozmrażamy,kroimy na mniejsze kawałki, skrapiamy oliwą lub olejem , posypujemy obficie przyprawą. Zawijamy szczelnie w folie. Pieczemy na grillu, aż mięso ryby będzie białe (najlepiej sprawdzić czy jest upieczona) do tego pasuje chlebek też z grilla i jakaś sałatka...

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 25.05.2012 21:11
uwielbiam rybki :) mogłabym wypróbować każdy przepis z nią !
gosia1988 15.04.2012 11:20
pysznie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak