Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Nastawiamy jajka i gotujemy je na twardo (ok. 6minut), tym czasie wrzucamy młode pokrzywy na wrzącą wodę z dodatkiem łyżeczki soli i obgotowujemy je przez 2-3 minutki, następnie wyjmujemy łyżką cedzakową i odciskamy.


Komentarze

  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    z takim farszem jeszcze jajek nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    nie wiedziałem, że można tak pokrzywy wykorzystać :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z pokrzywami jeszcze nie jadłam ale musi być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    lubię pokrzywę w kuchni ale takiego zastosowania jeszcze nie spotkałem. Bardzo mi się podoba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    widzę, że jesteś wielką fanką pokrzywy :) super pomysł :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !