Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Łopatkę kroimy w małe kawałeczki i podsmażamy na oleju. po lekkim usmażeniu dolewamy wodę (najlepiej jak będzie gorąca) i dodajemy kostki.


Komentarze

  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    z kaszą.....pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Uwielbiam taki gulasz :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    do tego kasza, ogórek kiszony i ekstra obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    świetny , szczególnie z kaszą

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !