Sposób przygotowania

Kapustę odsączyć z soku, wypłukać, posiekać i usmażyć na lekko rumiano na smalcu.
Przełożyć do garnka, dodać kiełbasę pokrojoną w krążki i usmażoną z posiekaną cebulą na smalcu.
Zalać wodą, doprawić i dusić do miękkości.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Lubię bigosik :)
  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    Zapraszam do przejrzenia moich przepisów :) Dzięki za przychylne komentarze i zapraszam do "znajomych" :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Marta1986

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    z białą kiełbasą nigdy nie robiłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    ciekawy pomysł:-)
  • 0
    1237669_585987284798398_1288740753_n
    Opublikowano

    paula191919

    o coś innego i fajnego

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !