Sposób przygotowania

Wszystkie jarzyny obieramy i myjemy. Marchewkę i pietruszkę kroimy w kółka, seler w słupki, por w pół krążki. Wszystko zalewamy wodą i gotujemy pod przykryciem do miękkości. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    taki bulion to podstawa wielu zup i sosów
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszny !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super
  • 2
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    pycha !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    podstawa do moich zup
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczny!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    świetna baza pod pyszne zupki
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczny
  • 3
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszny bulionik
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry bulionik
  • 1
    original
    Opublikowano

    cebula333

    bardzo dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny bulion

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !