Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Z mięsa mielonego, jajka, soli, pieprzu i czosnku formujemy małe klopsiki (ok. 1,5cm średnicy). Rumienimy je na oleju.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    kolorowo i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    podoba mi się:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bożena13

    uwielbiam klopsy! a te wyglądają wspaniale!
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne małe zgrabne klopsiki w pysznym sosie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    jeanette_v

    Super!,
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Podoba mi się ten przepis.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pysznie )
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Bardzo apetyczne - zarówno przepis jak i zdjęcia
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    jadłam podobne ze świeżą papryką i bez ogórkow, bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !