Sposób przygotowania

Chleb tostowy smarujemy masłem, kładziemy szynkę, ser, przykrywamy następna kromką chleba zapiekamy w opiekaczu lub piekarniku (pieczemy dość długo aby chleb był mocno chrupiący). Po upieczeniu tosta zdejmujemy jeden chleb i dokładamy sałatę, plasterek pomidora i ogórka polewamy keczupem i majonezem, ponownie przykrywamy.
Smacznego;)

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    niezly pomysl na tosta
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    uwielbiam tosty:):):) te wyglądają bardzo smakowicie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    ciekawy pomysł:o) musze spróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    rewelka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    super:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !