Sposób przygotowania

PIERŚ KROIMY W ZDŁUŻ NA MNIEJSZE KOTLETY ROZBIJAMY TŁUCZKIEM I POSYPUJEMY PRZYPRAWAMI : KUCHARKIEM, PRZYPRAWĄ DO KURCZAKA I PAPRYKĄ. ODSTAWIAMY NA OKOŁO 15 MINUT A NASTĘPNIE GOTOWE KOTLETY OBTACZAMY NAJPIERW W MĄCE POTEM W JAJKU I NA KOŃCU W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU Z OBU STRON NA ZŁOTY KOLOR. PODAJEMY Z ZIEMNIAKAMI I SAŁATKĄ.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna54

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super polecam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kikiriki

    chyba kazdy lubi :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    lubie takie kotlety
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    bardzo smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    tradycyjne i pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !