Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zapiekanka z pieczarkami i dwoma rodzajami sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

gouda 20 dag
parmezan starty 20 dag
pieczarki 40 dag
cebula 1 szt
olej do smażenia
sól
pieprz
bułka 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka z pieczarkami i dwoma rodzajami sera

Pieczarki wymyć , pokroić , podsmarzyć na patelni z cebulką , przyprawić. Bułki rozciąć wzdłuż i nałożyć pieczarki a na nie posypać starta goudą i pamezanem . Wstawić do piekarnika na 10-15 min i smacznego

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 13.06.2012 21:05
w biedronce takie sprzedają
Aneta41 11.05.2012 17:11
bomba kaloryczna:))
elzbietar64 05.05.2012 20:19
jaki wspaniały przepis
Justyna Jussstiii 17.04.2012 09:26
mniam
Katarzyna56 12.04.2012 22:18
Uwielbiam:O)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak