Sposób przygotowania

Bitą śmietanę wypryskać najlepiej z tuby do kubka plastikowego , by powstał jak na zdjęciu taki oto wzór , i co jakiś czas przesypywać bitą śmietanę płatkami migdałowymi . Na koniec posypać posiekanymi drobno orzechami i schłodzić w lodówce , lub zamrozić na około godzinę .

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    rarytasik :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Zgadzam się.
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Bardziej wygląda jak lody rożkowe :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !