Sposób przygotowania

boczek umyć osuszyć i pokroić na niezbyt grube plastry ponieważ będzie się źle zawijać,śliwki jeśli mamy z pestkami to wydrylować je,a w miejsce pestek wsypać szczyptę pieprzu i zawijać plastrem świeżego boczku spiąć wykałaczką układać w naczyniu żaroodpornym i zapiec w temp.180st.ok.40min.podawać najlepiej z młodymi ziemniakami i surówką,można także podawać jako przekąskę.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    fajne
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    tom

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    edita15

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Muszą być pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    czasami takie robię, są pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !