Sposób przygotowania

Kalarepki oczyścić, odciąć liście. Ugotować w lekko osolonej wodzie; osączyć, ostudzić i wydrążyć środek. Pomidorki umyć, sparzyć i zdjąć skórkę, a następnie pokroić w mała kostkę. Wymieszać z rozdrobnioną wydrążoną ze środka częścią kalarepek.
Dodać pokrojoną papryczkę, liście bazylii. Przyprawić, skropić sokiem z cytryny i oliwą.
Sałatkę nałożyć do wydrążonych kalarepek.

Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    zawsze chciałam takie zrobic
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    nigdy nie jadłem
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    dziękuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    nie spróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    kalarepki nie poważam
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam!!!!!!!!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Ciekawy przepis.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fajnie zapowiada się

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !