Sposób przygotowania

mięso umyć i pokroić w dużą kostkę posypać przyprawą do grilla polać oliwą z oliwek i wstawić najlepiej na noc do lodówki,cebulę obrać pokroić w talarki,cukinie umyć i pokroić w plastry,ziemniaki ugotować w mundurkach pokroić na ćwiartki lub ósemki,nadziewać na przemian na patyki do szaszłyka,mięso,ziemniaki,cebulę,cukinię czynność powtarzać do skończenia się składników całość posypać przyprawą do grilla i upiec na rozgrzanym ruszcie z każdej strony po ok.10min.co jakiś czas polać oliwą z oliwek podawać zaraz po upieczeniu.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !