Sposób przygotowania

jeśli mamy fasolkę w słoiku to odkręcamy słoik i wraz z płynem wlewamy do naczynia i podgrzewamy a jeśli świeżą to musimy oczyścić,umyć,pokroić i ugotować w osolonym wrzątku,na suchej patelni zrumienić bułkę tartą na złoty kolor następnie dodać masło wymieszać aby się rozpuściło a zasmażka zrobiła się płynna w między czasie odcedzamy odgrzaną fasolkę i polewamy zasmażką podajemy od razu po przyrządzeniu jako dodatek do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    żółta jest smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    pyszna jest ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam taka fasolkę
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna do II dania !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    pyszna od obiadku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !