Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować.Wymieszać z majonezem, kukurydzą, oregano i bazylią. Surówkę schodzić. Karkówkę pokroić w dużą kostkę, przyprawić. Odstawić na 30 min. Cebulę na krążki.Nadziewać na wykałaczki mięso na przemian z cebulą. Szaszłyki smażyć na oleju, najpierw pod przykryciem. Potem odkryć pokrywkę, aby się zarumieniły. Szaszłyki podawać z surówką i ugotowanymi ziemniakami.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    oj zjadłoby się
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    uwielbiam karkówkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    sara1

    lubię szaszłyki, a te z Twojego przepisu są super wyśmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !