Sposób przygotowania

Cebulę pokroić w kostkę i zrumienić na mocno rozgrzanym oleju. Dodać drobno pokrojony czosnek i mięso mielone. Smażyć do 10 minut. Po tym czasie dodać do nich sok pomidorowy, pieczarki pokrojone w plastry, Vegetę, sól i pieprz. Całość wymieszać i dusić na małym ogniu przez 30 minut, aż powstanie sos. Wysmarować formę masłem i układać w niej warstwami zaczynając od sosu, następnie płatki lasagne, żółty ser. Ostatnią warstwę pokryć dobrze sosem i żółtym serem. Formę wstawić do nagrzanego piekarnika i zapiekać przez 20 minut. Gotową lasagne podajemy na gorąco.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    bardzo apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pysznie wyglada
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna46

    Mmmmm dobre
  • 4
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pycha
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    apetyczna
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszności
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    paniusiaewa

    Apetycznie wygląda z pieczarkami na pewno inaczej smakuje.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !