Przepis i sposób przygotowania na: Balowy w wersji kawowej
Sposób ułożenia powstałych składników:
Krakersy - Masa budyniowa (zimna) - Krakersy - Krówka - Śmietana - lekko posypać mieloną kawą rozpuszczalną
mleko | 1 litr |
mąka pszenna | 1 szklanka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżki |
jajko | 1 sztuki |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier wanilinowy | 1 opakowanie |
masło 250 g | 1 kostka |
krakersy | 2 opakowania |
śmietana 30% | 1/2 litra |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
woda | 1/3 szklanki |
mleko zagęszczone słodzone | 1 puszka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: