Sposób przygotowania

Do 125 g serka mascarpone dodajemy mąkę, cukier i białko, dokładnie mieszamy i wkładamy na 30 minut do zamrażarki.

W jednej misce mieszamy płynne składniki na babeczki a w drugiej suche. Łączymy je ze sobą.

Do papilotek nakładamy po łyżce ciasta i na środku układamy po łyżeczce przymrożonego mascarpone.

Przykrywamy kolejną łyżką ciasta na babeczki.

Babeczki pieczemy około 20 minut ( dokładny czas zależy od piekarnika więc pieczemy do suchego patyczka).

Wystudzone smarujemy mascarpone i ozdabiamy truskawkami.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Piękne i pyszne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    apetyczne pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    ale super Ci wyszły ! Ładne zdjęcie i super przepis !
  • 0
    original
    Opublikowano

    haniaa

    kapitalny przepis ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    barbarella

    wyglądają pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    świetnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    asia92wp

    uwielbiam je

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !