Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Do śmietany dodajemy łyżkę cukru i drożdże. Mieszamy do rozpuszczenia drożdży.

Dodajemy do mąki i margaryny, zagniatamy całość na gładkie ciasto.

Rozwałkowujemy dosyć cienko i smarujemy koncentratem pomidorowym ( nie trzeba czekać aż ciasto wyrośnie).

Na wierzchu układamy pokrojonego w plasterki oscypka, posypujemy obficie lubczykiem, posiekaną papryczką i suszoną cebulą, polewamy kropelkami zielonego tabasco.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    bardzo mi się podobają :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    superrr, oczywiście +

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !