Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka dzielimy na pół, a następnie nacinamy wzdłuż do połowy. Mięso wewnątrz delikatnie solimy oraz doprawiamy pieprzem. Kroimy długie paseczki sera żółtego i wkładamy je w otwory w mięsie. Z zewnątrz pierś z kurczaka lekko doprawiamy przyprawą do kurczaka. na patelnie rozgrzewamy margarnę i smażymy mięso po obu stronach na bardzo wolnym ogniu - po ok.10 minut z jednej strony. Podajemy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    też czasami taka robie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    bardzo apetycznie wyglada, musze zrobic...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !