Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapusta smażona do obiadu

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 2
olej
przyprawa do potraw
sól
pieprz
kapusta kiszona 40 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Kapusta smażona do obiadu

Kapustę kiszoną odciskamy, siekamy i zalewamy zimną wodą - gotujemy przez godzinę, a następnie dokładnie odcedzamy. W wysokiej patelni rozgrzewamy nieco oleju i smażymy na nim cebule pokrojone w kostkę z dodatkiem soli. Kiedy cebula się zeszkli dodajemy odcedzoną kapustę i całość przesmażamy doprawiając do smaku jarzynka i pieprzem. Najlepiej smakuje podana na ciepło

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

w mojej kuchni 04.04.2013 00:05
moje smaki na talerzu...
caralajna 24.01.2013 08:17
pyszna
jolanta19 12.04.2012 18:52
mniam
parysek10 12.04.2012 15:47
prosto i smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak