Sposób przygotowania

JAJKA KROIMY WZDŁUŻ NA POŁOWY WYJMUJEMY ŻÓŁTKA. CEBULĘ KROIMY W DROBNĄ KOSTKĘ I PODSMAŻAMY NA PATELNI DODAJĄC POKROJONE DROBNO PIECZARKI WSZYSTKO DUSIMY. DO GOTOWYCH PIECZAREK DODAJEMY ŻÓŁTKA Z JAJEK I WSZYSTKO MIESZAMY. PRZYGOTOWANYM FASZER NADZIEWAMY BIAŁKA , NAKŁADAMY WCZEŚNIEJ PRZYGOTOWANY SOS CZOSNKOWY I POSYPUJEMY MIELONĄ PAPRYKĄ.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Muszą pysznie smakować.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    Robię podobne :) Ale mimo wszystko inne, pomysłów na jaja faszerowane jest mnóstwo ! Muszę wypróbować i Twój przepis :)
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetne!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    super jajka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    wlicka

    rewelacja!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !