Sposób przygotowania

Czekoladę pokruszyć, wrzucić do mleka, dodać kilka kropelek olejku migdałowego, zagotować mieszając co jakiś czas.
Kiedy zacznie się gotować, zostawić jeszcze na 2minutrki na palniku, żeby czekoladka sobie troszkę zgęstniała


SMACZNEGO!!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    musi smakować wybornie
  • 1
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię taką czekoladę.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Katarzyna47

    Na zimę w sam raz.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    na zimowy wieczór dla poprawienia nastroju rewelacyjna
  • 1
    original
    Opublikowano

    gibli

    pewnie smaczna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !