Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Grzyby suszone namaczam w wodzie i pozostawiam na godzinę, po tym czasie odlewam wodę, a grzybki drobno kroję. Cebulę obieram i siekam drobno. Na patelni rozgrzewam olej, podsmażam na nim pokrojoną cebulę, gdy się zeszkli dodaję grzybki i smażę chwilę. Doprawiam do smaku solą i pieprzem. Każdy naleśnik smaruję grzybowym farszem, zawijam w rulon, końce chowając do środka.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    barszczyk mam dzisiaj..pilnie proszę o 4 krokiety....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiaaa

    Uwielbiam krokiety:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !