Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

łazanki z pieczarkami

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
kapusta 1 główka
makaron łazankowy 1 opakowanie
sól, pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: łazanki z pieczarkami

pieczarki pokroić w pół krążki i smażyć na oleju dopóki nie będą miękkie następnie makaron łazankowy ugotować w wodzie osolonej kapustę poszatkować na małe słupki ugotować do miękkości dodać ją do pieczarek i smażyć delikatnie potem dodać makaron przyprawić solą i pieprzem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gosia1988 18.04.2012 09:43
pysznie wyglądają
Katarzyna56 12.04.2012 13:04
Super-uwielbiam łazanki
agunesu 12.04.2012 09:09
uwielbiam lazanki ale wole w nich grzyby zamiast pieczarki:)
EWI 12.04.2012 08:57
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak