Sposób przygotowania

Przygotowuje 1 litr buliony drobiowo-warzywnego. Cebule obieram i smażę na masle na złoty kolor. Dodaje do bulionu i podlewam winem. Dosypuje suszony tymianek i dodaję sos sojowy. Zupa jest gotowa po 15min. Podaje z grzaneczkami i posypuje startym serem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    no niezly przepis na zupke. Ja bym jeszcze wszystko zmiksowala i zrobila z tego krem z grzankami:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    zupy cebulowej z winem jeszcze nie robiłam - spróbuję :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewka1978

    Super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !